Bilverkstad i Umeå

Välkommen till Car Service Väst AB, din bilverkstad i Umeå. Vi är en professionell bilverkstad som utför alla typer av bilreparationer och bilservice på bilmärken som VW, Audi, Skoda, Volvo, Renault, Toyota, Nissan, Kia, Mazda, Suzuki, Peugeot, Citroen, Opel, Ford och lätta lastbilar samt släpvagnar.

Vår bilverkstad är modernt utrustad och vi använder oss av den senaste tekniken. På bilverkstaden arbetar duktiga och erfarna mekaniker som håller en hög service till alla våra kunder.

Bilverkstaden är ansluten till MECA, vilket är en trygghet för dig som kund då MECA Assistansservice ingår när du servar din bil på en MECA-verkstad.

Boka en tid hos Car Service Väst AB – Din bilverkstad i Umeå.

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu